Referenties

Trots op de positieve reacties die ik mag ontvangen van klanten!

Ingrid en Zack en Coen in juli 2020
“Vandaag voor het eerst naar het bos geweest.. Mede mogelijk dankzij jouw fijne lessen😉 Braaf achter me aan de trailer op en ze hebben geen stap verkeerd gezet, ben zo trots😍 En jou dankbaar😆

Natasja in april 2020
Een theoriecursus trailer laden gedaan voor mijn Friese hengst. Super info verkregen bij de cursus en daarna thuis toepast en ja hoor na een paar keer langzaam opbouwen loopt hij nu in 1 keer zo de trailer in en hebben we ondertussen al heel wat ritjes met de trailer gemaakt.
Dus super bedankt voor de info.

Wanda en Deux Fois in maart 2020
“Esther is een fijn mens. Werkt niet met standaard oplossingen, maar kijkt naar het paard en zijn mens. Ook heel fijn dat ze zo goed thuis is in Bachbloesemtherapie en paarden hiermee kan helpen.”

Desiree en Hildalgo in april 2019
Eindelijk een filmpje van Hidalgo. Super bedankt nog! We zijn er elke dag nog dankbaar voor! 😃

Sascha en Lucia in mei 2018
Vandaag voor het eerst horseNRGY langs geweest. Onze pony wou van de een op ander dag niet meer de trailer in. Zelf geprobeerd met tips van internet ( zonder resultaat). Via een kennis het nummer gekregen van horseNRGY, en kon dezelfde dag nog komen. Op een rustig en vriendelijke manier wat grondwerk gedaan, en daarna proberen naar de trailer te komen. Het heeft wat geduld en rust nodig gehad, maar onze pony stond er binnen en half uur in! Wat een bijzondere manier van werken zo vriendelijk en rustig! En veel dingen geleerd. Esther, super bedankt!

Marja en Mieke in april 2018
Heel erg tevreden over hoe Esther ons probleem met trailerladen op een deskundige en geduldige manier heeft opgelost.

Gabrielle in april 2018
Ik had al jaren een probleem met trailer laden. Esther heeft mijn pony en vooral mij ermee geholpen. Ze heeft alweer meerdere keren op de trailer gestaan, maar nog niet alleen. Mijn test was afgelopen zondag, een schriktraining op stal. Door alles wat ik bij Esther met het trailer laden heb gezien, hebben we het helemaal samen gedaan. Super bedankt. 5 sterren!

Wendela in september 2017
Vandaag was de dag … yes, Esther kwam langs om mij te helpen met Hummer❤
Ik wil graag met hem alleen naar buiten, maar dit was niet opstappen en weg rijden, dus hulp ingeroepen van Esther😃
Vandaag van Esther les gehad, hoe ik het met Hummer kan aanpakken en dat is gelukt, Hum pakte het heel goed op en ik ook, goeie tips gekregen en we kunnen er mee aan de slag, we gaan het niet meer proberen maar vanaf nu doen en genieten😉
Dank je wel Esther voor je hulp, tips en tricks

Mandy in augustus 2017
Als je iets over gedrag van paarden wil leren ben je hier aan het goede adres!!! En wij hebben een dochter thuis ontvangen die helemaal gelukkig is van wat ze dit weekend allemaal heeft geleerd en meegemaakt. Dank je wel Esther.

Kelsey in augustus 2017 (individueel trainingsweekend)
Ik heb super veel bij geleerd en Olaf ook ben ik echt blij met het resultaat en de lessen die ik gehad heb. Ook veel tips gekregen hoe ik nu verder kan werken met Olaf.

Pierre-Ine in augustus 2017
Met heel veel dank aan de super begeleiding van Esther! 😃Helemaal top, mijlpaal bereikt.

Ivy in februari 2017
Esther heeft ons als combinatie enorm kunnen helpen. Mijn paard en ik kunnen nu veilig en met wederzijds vertrouwen een buitenrit maken!

Joyce in oktober 2015
Esther geeft goede en duidelijke uitleg. Ze heeft me in een mini clinic laten zien hoe ik op een leuke, maar ook effectieve, manier met mijn paard aan het werk kan.

Samenwerking tussen Paard en Mens