Over horseNRGY

Het gezicht achter horseNRGY

Als je horseNRGY inschakelt kom ik jou en je paard trainen volgens de methode van Two Moons. Zorro 2015 FB (6)

In 2017 heb ik de opleiding Gedragsdeskundige Paard en mens van Two Moons succesvol afgerond.  Tijdens de opleiding merkte ik al snel dat ik in staat ben hierdoor paarden, pony’s en de mensen daarom heen te helpen met problemen waar zij tegen aan lopen in de samenwerking. Om die reden ben ik in 2015 gestart met horseNRGY.

P1040400 (2)

Zelf ben ik ooit in aanraking gekomen met Petra Vlasblom van Two Moons omdat ik zelf een zogenaamd probleempaard gekocht had. Door mijn eigen onervarenheid en de combinatie met het type paard konden wij alles behalve goed samenwerken en gingen mijn paard en ik in “relatietherapie”. Daar was mijn eerste kennismaking met het zogenaamde natural horsemanship en kwam ik erachter dat het helemaal niet zweverig was. Iets was ik lang wel heb gedacht.
In de loop der jaren heb ik alle cursussen van Two Moons wel gevolgd en uiteindelijk heb ik besloten om de opleiding te doen, zodat ik nog meer kennis en vaardigheden zou vergaren om met paarden om te gaan.

Als je mij laat komen ga ik op een rustige, respectvolle manier met je paard of pony aan het werk, maar wel op een duidelijke manier. Ik werk met een positieve enthousiasme maar ook met beide benen op de grond. Mijn werk zit er pas op als jij het vertrouwen hebt dat je zelf met je paard verder aan de slag kunt.

Oefencross Baarle Nassau 2014 (2)

 

 

 

Samenwerking tussen Paard en Mens