De paarden van horseNRGY

Graag stel ik je voor aan de paarden van horseNRGY!

Deze paarden zetten we in voor de grond- en loswerklessen voor mensen en kinderen die geen eigen paard hebben of eerst de basis willen leren met een paard die dat reeds kent.

 

ZORRO
Een knappe ruin van 16 jaar die ik inmiddels vanaf zijn 3e jaar bij mij is. Zorro is echt mijn maatje, met hem heb ik al heel veel meegemaakt! Zorro is een paard wat aandacht vraagt, het ene moment heel relaxed, het andere moment kan hij een bommetje zijn. Om op te rijden geen paard voor watjes zullen we maar zeggen. Maar toch is hij mijn lot uit de loterij!! Met het nodige doorzettingsvermogen kan ik alles met hem doen. Hij is mijn eerste wedstrijdpaard en samen hebben we inmiddels M2 dressuur bereikt, doen we voor de lol wat springen en zo nu en dan een crosstraining of oefencross. Bosritjes vindt hij ook altijd leuk en hij laadt makkelijk op de trailer zodat ik alleen met hem op pad kan.

ROSA
Een 20 jaar oude haflinger en een echte dame.
Rosa woont nu ruim drie jaar bij ons en houdt erg van poetsen en fröbelen.  Ik noem haar altijd onze turbo haflinger want met rijden heeft ze flink de vaart erin. Maar ze zal nooit een pas verkeerd doen, iedereen durf ik op haar te zetten. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet haar eigen willetje heeft. Rosa is op mijn pad gekomen toen we een weidemaatje zochten voor Zorro en daar ben ik nog iedere dag blij mee.

Samenwerking tussen Paard en Mens